ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ Τ' ΑΗ ΓΙΩΡΚΟΥ :''ΚΟΡΗ ΜΗΛΙΑ... ΚΟΡΗ ΜΗΛΙΑ'', 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

16ραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης της Διακαινησίμου, 19 Απριλίου 2017, η Καλλιτεχνική Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ" του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου με θέμα: "Κόρη Μηλιά … κόρη Μηλιά".
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 10χρονα (2007-2017) ανασύστασης της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου και τελούσε υπό την αιγίδα του Πανιεροτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασιλείου.
Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της εορτής του Πολιούχου και Προστάτη Αγίου του Παραλιμνίου, Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, που γιορτάζει στις 23 Απριλίου, μπροστά από την παλαιά Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και την τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυρίλλης, ο Βουλευτής κ. Κυριάκος Χ’Γιάννης., ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς και οι ιερείς του ναού, ο πρώην Δἠμαρχος κ. Ανδρέας Ευαγγέλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Μουλαζίμη, Ανδρέας Λοϊζου και Λοίζος Α. Λοϊζου και πλήθος κόσμου.
Απεύθυναν χαιρετισμούς ο Πανιερότατος Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος Παραλιμνίου.


Εκτύπωση   Email