3ο ΕΑΡΙΝΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2017

18

τις 26 – 29  Μαΐου, η Χορωδία «ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ» του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου, ταξίδεψε για πρώτη φορά εκτός Κύπρου και συμμετείχε στο 3ο Εαρινό Χορωδιακό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2017. Το Φεστιβάλ  πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου, στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Προξενείου της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη.

Στο Φεστιβάλ αυτό έλαβαν μέρος έξι χορωδίες, εκ των οποίων οι τρεις ήταν από την Κύπρο και οι υπόλοιπες από την Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη και τη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία της χορωδίας μας ήταν εξαιρετική και καταχειροκροτήθηκε από το φιλόμουσο κοινό που γέμισε την αίθουσα. Ευχαριστούμε θερμά τη μαέστρο μας κα Σωτηρούλα Παπαμιχαήλ Λοΐζου, που συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία αυτή, καθώς και τον ταλαντούχο πιανίστα μας κ. Γιώργο Μήτσιο.

Συγχαρητήρια και  πολλές ευχαριστίες απευθύνουμε και στη διοργανώτρια του Φεστιβάλ, κα Ζωή Κισκίνη, για την άρτια διοργάνωση και την εξαιρετική φιλοξενία που μας παρείχε, κατά την τριήμερη παραμονή μας στην όμορφη Θεσσαλονίκη!!!


Εκτύπωση   Email